Есенски лукбук на Масимо Дути

22 ноември 2013

Модерните мажи знаат да ги следат трендовите и да бидат во тек со сите новости. Токму поради тоа, ние решивме да го објавиме лукбукот на Масимо Дути кое ќе ве остави без збор. Класични и спортско - елегантни креации споени во едно совршено парче со преовладување на темните нијанси и кожените материјали.

Во продолжение погледнете го лукбукот на Масимо Дути за оваа есен и одберете го вашето омилено парче.

Објавено:
22 ноември 2013
Категорија: 
Колекции