Felder Felder - летна облека за сите жени

14 август 2013

Felder Felder

Дизајнерките, сестри близначки Анет и Даниела Фледер се познати по тоа што отсекогаш креирале облека за високи девојки, односно креирале облека што самите би ја носеле.

Но, во оваа колекција за пролет-лето 2013, тие одат чекор понапред и претставуваат модели што би одговарале на сите облици на тело. Исто така, ако нивните досегашни колекции беа окарактеризирани како младешки, тие овојпат покажуваат дека се способни да дизајнираат и за малку повозрасни жени.

Во нежни нијанси, со лесни материјали, Фелдер и Фелдер успеаја да го задржат вниманието на сите жени. Погледнете.

Објавено:
14 август 2013
Категорија: 
Колекции