Гучи со нова кампања за пред-есенска колекција за 2014

13 мај 2014

guccipre

Гучи ја претстави пред-есенската кампања за 2014 година, а во неа е убавата Ања Рубик, каде друштво и прави машкиот модел Климон Шаберну. Од прикажаното може да се почувствува вибрацијата на 1970-тите, а на љубителите на зимските парчиња и потписот на оваа модна куќа ќе им се допаднат капутите, џемперите во интензивни бои, широки јакни.

guccipre3

Но, покрај облека за мажи и жени, кампањата ги рекламира и модните додатоци, па не може да не се забележат големите чанти во свежи и интензивни бои, чизмите, чевлите и накитот.

Изборот на моделите се покажа како одличен, бидејќи Рубик и Шаберну совршено се надополнуваат заедно. Во продолжение погледнете што е тоа што Гучи го најавува за следната сезона.

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign1

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign3

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign4

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign5

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign6

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign7

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign8

Gucci_Pre-Fall_2014_Ad_Campaign9

Gucci-Pre-Fall-2014-Campaign-6

Gucci-Pre-Fall-2014-Campaign-12

Gucci-Pre-Fall-2014-Campaign-1

Објавено:
13 мај 2014
Категорија: 
Колекции