Иди Кемпбел во есенската кампања на Александар Меквин

18 јули 2014

Александар Меквин ја лансираше кампањата за есенско – зимската колекција за 2014/15 година, а во неа како главен протагонист се појавува Иди Кемпбел, која гламурозна, сексапилна и мистична позира со едно од најграциозните животни, коњот . Мистичната автентичност на суптилен начин е перфектно пресликана низ фотографиите на Стивен Клејн, а раскошните креации се фокусот во гортската приказна на Меквин.

Објавено:
18 јули 2014
Категорија: 
Колекции