Кај Асос Божиќ веќе стаса

18 септември 2014

asos-christmas-2014-clothing01_840_472

Иако зимата е се' уште далеку од нас, барем календарски, Асос изненади со нов, божиќен лукбук. Тие се погрижија да ви презентираат што би ви затребало во актуелната сезона, особено во празничниот период, или пак на свечености поврзани со тој дел од годината. Ако судиме според нивните предлози, фустаните со металик сјај, топови украсени со тантела и плисираните фустани се едни од најпосакуваните парчиња на сите забави во оваа сезона. Асос вметна и светкави модни додатоци, како тијара со уши, а еден од омилените модни додатоци се и кожените ранчиња, како и патиките со нивен потпис, што ги прават дел од овие комбинации добар избор и за дневен изглед.

Во продолжение погледнете го лукбукот на Асос и  кажете ни како ви се допаѓа:

asos-christmas-2014-clothing02_840_472asos-christmas-2014-clothing03_840_472asos-christmas-2014-clothing04_840_472asos-christmas-2014-clothing05-1_840_472asos-christmas-2014-clothing06_840_472asos-christmas-2014-clothing07_840_472asos-christmas-2014-clothing08_840_472asos-christmas-2014-clothing10_840_472asos-christmas-2014-clothing11_840_472

asos-christmas-2014-clothing12_840_472asos-christmas-2014-clothing13_840_472asos-christmas-2014-clothing14_840_472asos-christmas-2014-clothing15_840_472asos-christmas-2014-clothing16_840_472asos-christmas-2014-clothing17_840_472asos-christmas-2014-clothing18_840_472asos-christmas-2014-clothing19_840_472asos-christmas-2014-clothing20_840_472

Објавено:
18 септември 2014
Категорија: 
Колекции