Кампања на Александар Меквин за есен – зима 2013

23 јули 2013

IMG_006

Така е и со кампањата на Александар Меквин за претстојната сезона есен – зима 2013 година за која беше ангажирана моделот Еди Кемпбел, а за феноменалните црно – бели слики се погрижи фотографот Дејвид Симс.

Објавено:
23 јули 2013
Категорија: 
Колекции