Кампања на Дејвид Бекам за Белстаф

1 февруари 2014

Заштитно лице на новата рекламна кампања е Дејвид Бекам кој за потребите на снимањето носеше кожена јакна, фармерки и чизми. Сликите ги направи познатиот моден фотограф Питер Линдберг, а  покрај Дејвид во кампањата се појавува и романскиот модел, Андреа Диакон.

Објавено:
1 февруари 2014
Категорија: 
Колекции