Карли Клос во кампањата за Animale за лето 2014

4 август 2013

Принцезата од Бали е насловот на новата кампања на Animale за наредното лето.  Тијарата и беше доделена на Карли Клос која ја имаше таа чест да позира пред фотообјективот на Хенрих Генре за оваа нова летна колекција која е инспирирана од островот Бали. Облеката за оваа сезона се транспарентни и проѕирни, лесни парчиња кои се надополнети со различни дезени и отпечатоци.

 

 

 

Погледнете ја галеријата:

 

 

Објавено:
4 август 2013
Категорија: 
Колекции