Луј Витон ја презентира новата машка колекција

11 август 2014

Screen-shot-2014-08-11-at-12.31.22

За оние мажи кои сакаат да носат одело, не само во официјални деловни состаноци, Луј Витон лансираше линија т.н „Удобна формалност“. Така, брендот сака да потенцира дека овие две работи можат да се спојат и дека комбинацијата е идеална за речиси сите пригоди.

Во оваа колекција на Луј Витон се вклучени 15 варијанти на палта со едноредно и дворедно закопчување. Линијата е едноставна, а секој од моделите има внатрешен џеб со три прегради. Оделата најчесто се изработени од тенок памук или жакард, а боите се движат од темносина, преку темнокафена до светло сива.

Погледнете:

publication-1

publication-2

publication-3

publication-4

publication-5

publication-6

publication-7

publication-8

publication-9

publication-10

Објавено:
11 август 2014
Категорија: 
Колекции