Мара Хофман: Живописно пролет-лето 2013

12 август 2013

Hofman

„Aloha from New York“ е насловот на пролетно-летната колекција на Мара Хофман. Сите оние што не ја сакаат еднобојноста, ова е вистинска колекција за нив.

Исто така, моделите се создадени за жешките температури и летните одмори. Така, ако се уште не знаете што да земете со себе на претстојниот одмор, колекцијатана Хофман ќе ве инспирира.

Објавено:
12 август 2013
Категорија: 
Колекции