Машката пролетна колекција на Мајкл Корс - Грант, Боуви или Гослинг?

12 јули 2013

Мајкл Корс

Дизајнерот Мајкл Корс во пролетната колекција за мажи за 2014 ги обедини енергиите на Гери Грант, Дејвид Боуви и Рајан Гослинг, сакајќи да ја нагласи машката елеганција. Влијанието на првите двајца е особено видливо, бидејќи дизајнарот стави акцент на панталоните со висок струк.

- Се обидуваме да ги научиме мажите дека и тие имаа половина - вели Корс.

Објавено:
12 јули 2013
Категорија: 
Колекции