Модна писта: Марк Џејкобс, пролет-лето 2013

23 април 2013

На модната писта во Њујорк поебно внимание привлекоа пругите на славниот Марк Џејкобс.Еден од најпопуларните американски дизајнери Марк Џејкобс на модната недела во Њујорк се претстави со колекција каде во прв план се истакнаа ретро пругите, создадена под влијание на поп арт од шеесетите и седумдесетите години на минатиот век.

Објавено:
23 април 2013
Категорија: 
Колекции