Модни додатоци за кучиња од Ралф Лорен

19 октомври 2013

Во видеото се претставени девојки кои шетаат низ улиците на Њујорк со своите миленици, удобно сместени во чанти. Покрај модните додатоци за кучиња, во видеото се промовира и новата колекција чанти за сите љубители на Ралф Лорен.

Коавтор на кампањата е Дејвид Лорен заедно со американското друштво за заштита на животни, а донираните средства од кампањата која ќе трае од 15 октомври до 15 ноември ќе бидат донирани токму во ASPCA.

Објавено:
19 октомври 2013
Категорија: 
Колекции