Погледнете ги најчудните изгледи од машките ревии за пролет 2015

9 јули 2014

Откако се прикажаа машките колекции за следната пролет 2015 година во Милано и Париз, сублимиравме за трендовите, највпечатливите колекции, аксесоарите, фризурите. Сега откако спласна еуфоријата околу машките колекции, остана уште да се издвои она најчудното што дизајнерите ни го приредија на писта. Оваа сезона имаше повеќе од неколку ексцентрични или поточно експериментални и неносливи комбинации. Меѓу експериментаторите ги вбројуваме Том Браун, Вивиен Вествуд, Етро, Крег Грин и други. Модните експерименти сликовито ги гледате од продолжение? Што мислите за ваквите креации?

Thom Browne Thom Browne

Astrid Anderson Astrid Anderson

Craig Green Craig Green

Rick Owens Rick Owens

Vivienne Westwood Vivienne Westwood

Walter Van Beirendonck Walter Van Beirendonck

Sibling Sibling

Etro Etro

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
9 јули 2014
Категорија: 
Колекции