Погледнете ја колекцијата на дизајнерката што го напушти Џими Чу

20 јануари 2014

Tamara glavna

Откако прозборе за несогласувањата со челните луѓе на Џими Чу, кои траеле со години, поранешната главна дизајнерка на омилените чевли, дизајнираше своја линија.

И во периодот кога сите ги презентираат своите пред-есенски колекции, Тамара одлучи во јавност да пушти колекција која не е обоена со ниту едн сезона.

„Сакам да купам нешто и веднаш да го носам, не да чекам шест месеци, па дури тогаш да можам да го облечам. Затоа моите модели немаат сезона кога ќе станат тренди. Произведувам месечни колекции. Затоа, во јануари кога се смрзнувате до косак, можете да облечете прекрасен фустан од кашмир, од мојата колекција“ вели Тамара.

А колекцијата е токму од тоа составена, типични тренди модели на миди тесни фустани. Кога се боите во прашање, преовладуваат црна, жолта и сина, како на облеката, така и на модните додатоци. Облеката е тренди и нема некои нешта по кои се истакнува, за разлила од чевлите. Тоа е еден од показателите дека таа пред се е дизајнер на модни додатоци.

Погледнете како изгледаат нејзините дизајни.

tamara 1

tamara 2

tamara 3

tamara 4

tamara 5

tamara 6

tamara 7

tamara 8

tamara 9tamara 10tamara 11tamara 12tamara 13tamara 14tamara 15

Објавено:
20 јануари 2014
Категорија: 
Колекции