Пред-есенска колекција на Диана фон Фурстенберг

4 декември 2013

Со пред-есенската колекција, Диана фон Фурстенберг презентираше дел од трендовите за есен 2014. Брендот и овој пат остана доследен на живописноста. Така и овој пат беа застапени живите дезени и интензивните бои, кои можеби повеќе сме се навикнале да ги гледаме во летните колекции. Со тоа, овие комбинации отстапуваат од она што досега сме навикнале да го носиме во сезона есен-зима, мирни комбинации, во кафени, бордо тонови...

Вечната црно-бела комбинација е присутна, но во разиграна варијанта и интензивен дезен. Најчесто се застапени макси и мини фустаните.

Погледнете.

 

Објавено:
4 декември 2013
Категорија: 
Колекции