Пред – есенска колекција на Роберто Кавали за 2014 година

25 јануари 2014

(1)

Главната инспирација за создавањето на ова колекција е всушност неговата страст и пасија кон природата, презентирана преку животинските и психоделичните цветни принтови. Креациите создаваат сензуалност и софистицираност на силуетата, а целокупниот изглед се комплетира со екстравагантни детали на аксесоарите.

Објавено:
25 јануари 2014
Категорија: 
Колекции