Пролетна кампања на Соња Рикел

31 јануари 2014

Соња Рикел секогаш знае да изненади со нешто интересно и креативно. Така и овој пат сними интересна кампања која е во знакот на четириесетите години дополнета со интересни графички решенија. Како модел во кампањата се појавува Керен Елсон, а во симањето помогна Крег Магдину.

Објавено:
31 јануари 2014
Категорија: 
Колекции