Пролетна колекција на J.Crew

30 мај 2013

Под водство на Том Мора и Џена Лајонс, американскиот моден мулти- бренд доживеа вистинска револуција. Окото изоштрено за детали на Мора и вештината за мешање стилови и шари на Лајонс се двете главни матрици од кои се раѓа единствена колекција која содржи разиграни бои и принтови, необични комбинации кои сепак се крајно носливи. Колекцијата наменета за оваа сезона е фузија на спортски, класичен и модернистички стил и се состои од парчиња и модни детали кои со кои може да ја изградите комплетната пролетна гардероба.

 

 

 

Објавено:
30 мај 2013
Категорија: 
Колекции