Пролетна рекламна кампања на Y-3

12 март 2014

Новата кампања е со наслов „Meaningless Excitement“ и е всушност критикување на интеркултурата. Основните елементи се ироничните мотиви и слики составени од зборови, мечиња и авто - делови. Исто така за потребите на кампањата е изработено видео од Џеј Торез, во кое се вклучени коментарите и критиките на Питер Севил.

Креациите од сега ќе бидат достапни на официјалната веб страна на Адидас.

Објавено:
12 март 2014
Категорија: 
Колекции