Прв машки едиторијал на H&M во Хрватска

5 ноември 2013

Во соработка со шведскиот high street бренд H&M, хрватскиот машки портал М corner ја донесува модната приказна инспирирана со урбаниот стил на Исабел Марант. За машката колекција на H&M дизајнерката подготви црно-бели комбинации, принтови и плетиво со препознатливи детали.

Овие парчиња облека се комбинираат лесно и функционираат во секојдневни комбинации на модно освестени мажи.

Идејата е своевидно поместување од вообичаениот lookbook кој H&M го подготвува за своите колекции. Моделите се претставени во урбано и помалку индустриско „светло“.

Погледнете.

hm marant male01

hm marant male02

hm marant male03

hm marant male04

hm marant male05

hm marant male06

hm marant male07

hm marant male08

hm marant male09

Објавено:
5 ноември 2013
Категорија: 
Колекции