Прв поглед на новата ресорт колекција на Селин

31 октомври 2014

Нејзината убавина и естетиката на модниот бренд се совршена формула за успешна кампања, па токму затоа Селин одлучи да ја продолжи соработката со неа. Фотографот Јирген Телер на реален начин ја прикажува природната убавина на манекенката бидејќи Вербови е без ронка шминка на себе. Во кампањата се вклучени клучни парчиња од ресорт колекцијата за 2015 година, а покрај облеката, акцентот е ставен и на впечатливите модните додатоци – чантите и накитот.

Објавено:
31 октомври 2014
Категорија: 
Колекции