Рекламна кампања на Гучи за ресорт колекцијата за 2015 година

4 октомври 2014

Меѓу новитетите на овој план е и кампањата за ресорт колекцијата на Гучи за 2015 година, за која беа ангажирани шест модели. Цветниот принт и змиската кожа доминираат во новата ресорт колекција на модната куќа Гучи за 2015 година. Пред објективот на познатото фотографско дуо Мерт и Маркус во најновите парчиња позираа моделите Јулија Бергшеф, Јулија Банас, Анета Пежек, Алис Емен, Бен Ален и Михаи Бран. Целосниот производ од оваа рекламна кампања погледнете го во продолжение.

Објавено:
4 октомври 2014
Категорија: 
Колекции