Ресорт колекции за следната сезона

2 декември 2013

Дел од дизајнерите ги претставија своите пред-колекции и ги запознаа потенцијалните купувачи за тоа што ќе следи во сезонските колекции.

Тие, како и ресорт колекциите имаат комерцијален карактер и преку нив се наѕираат новите трендови.

Во продолжение погледнете дел од ресорт колекциите за 2014 година и потенцијалните трендови.

Морнарски стил - Шанел, Клое, Рејчел Зои

Отворени сандали - Дион Ли, Марни, Келвин Клајн

Хаваи - Прада, Кензо, Џејсон Ву

Џинс - Џејсон Ву, Тиби, The row

Широки панталони - Александар Ванг, Акне, Макс Мара

Објавено:
2 декември 2013
Категорија: 
Колекции