„Шаренила и чудесии“ од „Омајгад“

16 април 2016

„Шаренила и чудесии“ е насловот на најновата колекција маички од „Омајгад“. Тимот на брендот денеска во „Кафе Љубов“ ги презентира најновите модели на маички, со три нови „натписи“ и бои.

Во склад со сезона пролет-лето, тие направија маици со порака: „Се топам“ или „Еве лабаво со мачето“, 

Во продолжение низ фотографии погледнете го најновото од „Омајгад“. Зад објективот повторно беа Ани и Дими, а во улога на модели се најдоа Ангелина и Јанко.

 

Објавено:
16 април 2016
Категорија: 
Колекции
Прочитано:
424 пати