Суно: колекција пролет-лето 2013

19 август 2013

Суно

Она што ја прави оваа колекицја на Суно различна од досегашните е играта со текстил, но и со силуетата. Комбинирање на различни дезени, широки креации, но и модели кои и ласкаат на женската фигура- сето тоа е обединето во трендовите за оваа сезона.

Погледнете што смисли Суно за ова лето и одберете го вашиот фаворит.

Објавено:
19 август 2013
Категорија: 
Колекции