Тексас капсулна колекција од Филип Лим

25 април 2014

Капсулната колекција на Филип Лим иако како основа го има тексасот, сепак самиот крој на модните парчиња наговестува елеганција типична за стилот на Одри Хепберн или пак Грејс Кели. Колекцијата е составена од пенкало здолништа, кратки топови, долги елеци, сакоа во различни должини и панталони кои сами по себе се лесно прилагодливи за комбинација и со други парчиња.

Модните парчиња од денес се пуштени во продажба во бутиците и официјалните веб страни на брендот.

Објавено:
25 април 2014
Категорија: 
Колекции