Вака изгледа детската колекција на Барбери

12 јули 2014

Групата на британски уметници, писатели и философи кои твореле во првата половина на 20-тиот век, а под името Bloomsbury Set,  се чини беше инспиративна за Кристофер Бејли и за создавање на детска колекција.

Фустанчиња, јакни, пончо џемперџиња се само дел од она што го нуди брендот за најмалите. Не само што се убави, туку се и удобни и живописни... Токму каква што треба да биде една детска колекција. Во продолжение ви ја презентираме и сигурни сме дека многумина ќе се согласат дека ова се одлични модели за во зима.

Така, без разлика што можеби не сте во можност да купите Барбери парче, ова е добар информатор за тоа што ќе биде тренд во следната сезона кога е детската облека во прашање...

burberry children_1

burberry children_2

burberry children_3

burberry children_4

burberry children_5

burberry children_6

burberry children_7

burberry children_8

burberry children_9

burberry children_10

burberry children_11

burberry children_12

burberry children_13

Објавено:
12 јули 2014
Категорија: 
Колекции