Врело лето во костимите за капење на Викторија Сикрет

20 јуни 2013

Ангелите на брендот „Викторија Сикрет“  на нивните извајани тела ги промовираа најновите модели на костими за капење за лето 2013 година. Оваа жешка сезона на плажите ќе бидат актуални костими за капење од различни модели, со тоа што акцентот е ставен на опуштеноста и на изглед распарани модели кои всушност ги истакнуваат најсекси деловите на женското тело, а вешто го сокриваат недостатокот.

Објавено:
20 јуни 2013
Категорија: 
Колекции