Цели 10 години се фотографирал секоја вечер, сакајќи да види како му се менува изгледот

17 февруари 2021

Младиот Ниал Греј денес има 24 години, а 14 години започнал да прави една фотографија од себе секоја вечер пред спиење. Целта му била да види како му се сменува изгледот во текот на една недела, но она што започнало како недела, бргу станало месец, па година, па десет. 

Првите фотографии се направени со веб камера, а може да се забележи како се менува квалитетот на фотографијата како што минува времето.

Греј вели дека нема намера да престане со оваа негова навика, а ќе ја менува и фризурата почесто за да бидат видеата уште поинтересни.

 

Објавено:
17 февруари 2021
Категорија: 
Стории
Прочитано:
455 пати