Десет интересни модни факти

16 јули 2013

Во продолжение прочитајте неколку интересни факти од историјата на модата за кои можеби до сега не сте знаеле.

10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
16 јули 2013
Категорија: 
Стории