Како изледаат денес лицата од најпопуларните „мемиња“?

14 јануари 2021

Интернетот е преполн со интересни мемиња. А на нив, вистински обични луѓе, животни фотографирани во вистинскиот момент. Нивните ликови ги користиме во секојдневна комуникација, за искажување на расположението, за забава и смеа. Ако не сте се запрашале досега како изгледаат денес ликовите на некои од најинтересните и најпознати мемиња, Bored Panda си го поставиле тоа прашање, па во продолжение погледнете го резултатот.

 
Објавено:
14 јануари 2021
Категорија: 
Култура
Прочитано:
602 пати