Креативен карантин: Куќата за кукли од детството ја трансформирала во сегашниот дом

7 април 2021

Креативната британка Скарлет Стивенс - Смит, решила интересно да го искористи своето време во периодот на карантинот. Својата куќа за кукли од детството ја трансформирала во минијатурна верзија на штотуку реновираниот стан во кој моментално живее со својот партнер. 

Скарлет се занимавала со овој проект цели 8 месеци.„Почнав со ова како рекреација за време на карантинот и мислев дека брзо ќе завршам. Но, еве сè уште работам на тоа. Се обидувам да реплицирам сè во куќата, со материјали што ги наоѓам низ домот,"- вели таа. 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by People Magazine (@people)

Објавено:
7 април 2021
Категорија: 
Стории
Прочитано:
287 пати