Необични сукала за тесто, дело на креативно дуо од Русија

3 февруари 2021

Васил и Ана од Русија изработуваат неверојатни дрвени сукала за правење колачи. Вистинската магија е во креативните шаблони на самите сукала кои ја прават самата изработка на колачи интересна и забавна. Освен сукалата, ова креативно дуо изработува и специјални модли, а нивните производи може да ги погледнете на Инстаграм и на Етси.

Објавено:
3 февруари 2021
Категорија: 
Стории
Прочитано:
471 пати