Од своето момче побарала да се грижи за нејзиниот мејкап цела недела

3 февруари 2021

Уредничката на Your Tango, Мики Сполен се впуштила во интересен предизвик. Бидејќи нејзиното момче е веб дизајнер, а дизајнот технички е уметност исто како и шминкањето, од него побарала да се погрижи за нејзиниот мејкап цела недела.

Таа самата не е многу вешта во шминкањето, бидејќи нејзиниот дечко е технички уметник, сметала дека предизвикот би бил интересен.

1 ден: Прекривање на темните кругови околу очите


2 ден: Шминкање следејќи совети од YouTube

 

3 ден: Обид за готски изглед

 

4 ден: Контурирање

 

5 ден: Се откажал од шминка и го оставил нејзиното лице свежо и ненашминкано


6 ден:Сина палета сенки


7 ден: Спасот го пронашол во Фотошоп

Објавено:
3 февруари 2021
Категорија: 
Стории
Прочитано:
776 пати