Тина Канделаки - Модна икона меѓу новинарките

14 мај 2020

Тина Канделаки е руска новинарка со руско-грузиски корени. Воедно таа е и едно од најпознатите тв лица во Русија, а има кариера која со годините одела само во нагорна линија.

Има 44 години, брак зад себе од која има две деца. Во нејзината работна биографија се вклучени и неколку филмски ангажмани, помали улоги, а интересно е што била и дублер за принцезата Ирина, во филмот „Астерикс и Обиликс“ од 2007 година.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onMay 11, 2020 at 6:01am PDT

Пред неколку години се најде и на листата на „Форбс“ за 50 највлијателни „селебрити“ во Русија. Нејзиното богатство тогаш беше проценето на 3.3 милиони долари, но со оглед на тоа дека поседува ресторан кој освои Национална награда за „Најдобра етно кујна“, бидејќи се готват јадења по рецепти од мајка ѝ, како и дека во меѓувреме остварила бројни соработки со различни брендови, оваа бројка денес е веројатно значително поголема.

Сепак, едни од првите договори што ги има склучено е со козметичкиот бренд „Орифлеим“ во 2012. Тоа беше голема вест тогаш, затоа што во руските медиуми се појави информација дека успеала да постигне милионски договор, да биде нивно заштитно лице. Шпекулациите одеа до сумата од 2 милиони долари, но тоа никогаш официјално не беше потврдено.

Од сите овие информации е јасно дека Тина изгледа одлично, а низ годините го има изградено стилот кој е комбинација на женственост, елеганција и сексапил.

Затоа и не изненадува информацијата дека е една од најистакнатите модни икони и меѓу новинарките, но и генерално. 

Нејзиниот инстаграм профил го следат повеќе од 2 милиони луѓе, а комбинациите што ги прикажува се инспирација и за жените на нејзина возраст, но и за помладите.

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onMay 4, 2020 at 3:41am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onApr 27, 2020 at 5:30am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onApr 20, 2020 at 3:31am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onApr 12, 2020 at 2:38am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onMar 24, 2020 at 8:15am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onMar 19, 2020 at 5:30am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onMar 14, 2020 at 5:37am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onMar 9, 2020 at 1:21am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onMar 8, 2020 at 4:51am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onFeb 24, 2020 at 1:32am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onJan 8, 2020 at 6:00am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onDec 29, 2019 at 3:25am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onDec 17, 2019 at 2:30am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onDec 4, 2019 at 1:59am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onNov 15, 2019 at 2:22am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onNov 3, 2019 at 2:26am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onSep 16, 2019 at 6:20am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onSep 7, 2019 at 3:51am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onSep 15, 2019 at 2:57am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onAug 30, 2019 at 2:36am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onAug 22, 2019 at 2:57am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Тина Канделаки (@tina_kandelaki) onAug 3, 2019 at 1:35am PDT

 

Објавено:
14 мај 2020
Категорија: 
Портфолио
Прочитано:
4.882 пати