Секој ден може да биде идеално „скроен“ и исполнет со доза самодоверба и  позитивна енергија, која освен што ќе му  ја прижите на опркужувањето, ќе создадете и убава слика за Вас. Цело е кога има се, па оттука и облеката што ја имате на себе, а во истата се чувствувате самоуверено,  ќе биде онаа што ќе ви ги донесе комплиментите, но и вашиот личен печат. Модната куќа Елена Лука секој ден за сите девојки и жени,  од својата огромна креативна модна ризница нуди парчиња создадени од дизајнерските раце, кои изобилуваат со деликатност и уникатност од изработката.

За денес, Елена Лука предлага коктел фустан во две нијанси на моментално најпопуларната боја на лаванда. Фустанот во горниот дел е изработен од жоржет во мулаж техника, додека во долниот предел тој преминува во глок форма од мрежа. Делалите се оние што секогаш придонесуваат за комплетирање на целосниот аутфит, а од случајот горниот дел од овој фустан е украсен рачно со везени камчиња и монистра.

Бидете секогаш оригинални и носете го македонскиот дизајн на Елена Лука.

Објавено:
6 август 2014
Категорија: 
Без категорија