Овој четврток моднтата куќа Елена Лука ви предлага сензуална и женствена креација за дами кои преферираат да ја нагласат индивидуалноста  преку дизајнерски уникатни парчиња. Станува збор за тоалета од колекцијата „Златни Узди“ која изобилува со богати текстури и игра во кројот. Горниот дел е корсетиран,  а врз него е аплицирана деликатна црна тантела, додека во долниот предел тоалетата е изработена од органтин и памучен сатен.

Веруваме дека оваа креација е одлична за Вашите посебни свечености. Бидете секогаш посебни, носете Елена Лука!

Објавено:
7 август 2014
Категорија: 
Без категорија