Веруваме дека на ден пред викенд веќе размислувате за тоа што да облечете за претстојните свечености, токму бидејќи е период на свадбени прослави. Модната куќа Елена Лука се грижи за Вашите посебни мигови,  а овојпат модните креативци имаат алтернатива од богата и елегантна црна тоалета. Фустанот е изработен со игра во кројот, така што во горниот дел кај градите создаден е од памучен сатен, корсетиран и конструиран со една прерамка. Акцентот е ставен на раскошните рачно аплицирани украси од монистра и камења кои придонесуваат за погламурозна естететика. Во долниот предел тоалетата е составена од внатрешна права основа од кратко жерсе, врз кое пак почнувајќи од кај градите се лелеави црн жоржет.

Нека вашиот избор биде уникатноста од македонскиот дизајн на Елена Лука.

Објавено:
15 август 2014
Категорија: 
Без категорија