Го празнуваме Денот на жената: Fashionel и пријателите ви подаруваат...

5 март 2014

Во пресрет на празникот кој и е посветен на жената, 8-ми Март, Fashionel во соработка со своите пријатели освен искрено внимание и бескрајни позитивни вибрации, ви подаруваат и вредни подароци.

Низ страниците на нашиот специјален празничен каталог, ќе се информирате какви изненадувања ви подаруваат: Seventeen, салонот за убавина Energi, Матица, Miss Spice, Max Factor, dm, Кафе-бар Тренд, модниот бренд Елена Лука и la Dama и ќе прочитате на кои прашања треба да одговорите за да станете потенцијален добитник на ексклузивниот подарок, соодветен на секое прашање.

Прашањата ќе може да ги одговарате на нашата фан страница на социјалната мрежа Facebook, каде ќе бидат објавени и фотографиите со подароците.

Секој ден е Ваш!

Објавено:
5 март 2014
Категорија: 
Без категорија