Fashionel и пријателите Ве изненадуваат со летни подароци! За поубаво лето, нашите пријатели повторно обезбедија подароци за Вас. Три пати во неделата доделуваме различни подароци, за кои Вие ќе треба да одговарате на прашања чии одговори се наоѓаат низ нашите содржини. Победникот ќе биде избран преку random.org. Понеделник, среда и петок се деновите кога се објавува подарокот кој може да биде и Ваш. Убаво лето и многу среќа Ви посакуваат: Fashionel, DM drogerie markt, Misaki, Merkur Makedonija, Amorini Jewelry, Max Factor, Elena Luka, SEVENTEEN, Studio Secret, Orbico, Kaya Nails, Precious Cells, OPI, ITS Group, Studio Energi, Fufo Galija, Chillbox, club Matica.

Објавено:
9 јули 2014
Категорија: 
Без категорија