Неделниов избор за успешна и промашена комбинација ни доаѓа од доделувањето на британските телевизиски награди БАФТА. Додека познатата водителка Холи Вилоубај со својата црвена тоалета од Валентино претставува пример за холивудски гламур, Тина Малоун покажа како не треба да се појавите на настан со црвен килим...

 

WOW 

slide_296998_2439320_freeХоли Вилоубај

 

LOL 

 

tina malone

Тина Малоун

Објавено:
14 мај 2013
Категорија: 
Без категорија