20 хотели низ светот од кои ќе се фрапирате

11 април 2014

Montana Magica Lodge, Chile Montana Magica Lodge, Chile

Ако никогаш не се случило премногу да посакате да шетате низ светот, после овие фотографии тоа очајно ќе го посакате, но ќе останете и со подотворена уста од тоа какви се неверојатни места има на земјината топка. Почнете да разгледувате и задржете го здивот! Ако случајно некој од вас бил на некои од овие места, слободно споделете ни ги импресиите.

Објавено:
11 април 2014
Категорија: 
Фото галерија