Ања Рубик провокативна за Марио Тестино

10 февруари 2014

Голотијата оддамна не е табу тема во модните магазини, но во последно време е особено присутна и покрај тоа што нивната примарна функција е да презентираат брендирана облека. Во мартовскиот број на германски Вог, ќе уживаме во уметноста на голотијата преку фантастичната фотографија на Марио Тестино. Оскудно облечена, заводливата Ања Рубик владее со објективот на докажаниот фотограф.

 

 

Објавено:
10 февруари 2014
Категорија: 
Фото галерија