Атрактивна улична мода на мултимедијалниот фестивал Баскерфест

15 јуни 2013

Позитивна атмосфера,  мешавина од музика, атрактивни акробации на уличните уметници и  различни стилски фазони ги преплавија вчера улиците на Скопје на првиот ден од мултимедијалниот фестивал Баскерфест во главиот град. Во позитивниот хаос од бои и стилови, објективот на fashionel.mk во продолжение ви издвојува дел од урбаните изгледи.

 

Објавено:
15 јуни 2013
Категорија: 
Фото галерија