Класичниот изглед во уличната мода добива една сосема поинаква димензија. Како да се биде џентлмен, ама урбан и модерен, најдобро знаат лондончаните. Парчињата се одбрани со вкус, надополнети со соодветни аксесоари, но магијата на крајот од денот е во единствениот шарм.

Од неодамна завршената Модна недела во Лондон наменета за машкиот свет, ги издвојуваме највпечатливите стајлинзи од уличната модна писта.

026-lnd-men-day-3-010

Објавено:
11 јануари 2014
Категорија: 
Фото галерија