Едиторијал: Мом&Baby – козметички производи за најмилите

5 декември 2013

Децата се чувствителнa категорија, особено кога станува зборува  за нивната нега. Водејќи се од оваа идеја, да се обезбеди производ кој ќе биде совршен за најмладите, македонската компанија „Фобас“, за производство и организација на увоз и извоз на козметички и средства за лична хигиена, создаде своја линија на козметички производи наменета за бебиња и деца.

Mom&Baby е насловена специјализираната козметичка едиција која вклучува неколку основни производи: бебешки марамчиња, масло и млеко за тело, како  и шампон, а сето тоа групирано во машка и женска колекција.

Сите информации на компанијата може да ги најдете на следниов линк: www.fobascompany.com.mk.

Тимот на fashionel.mk  во соработка со „Фобас“ го реализираше својот прв комерцијален едиторијал за козметичката линија Mom&Baby. Еве го резултатот:

Џемпер: ADL (1.790 ден.)
Хеланки: ADL (1.190 ден.)

Фустан: Koton (1.590 ден.)
Алки: Koton (790 ден.)
Ланче: Koton (490 ден.)
Чевли: Koton (1.290 ден.)

Џемпер: ADL (1.390 ден.)
Фармерки: ADL (1.599 ден.)
Патики: Principe (1.890 ден.)

Кошула: Koton (2.290 ден.)
Здолниште: Koton (2.290 ден.)

Панталони: Koton (1.490 ден.)
Кошула: Koton (1.590 ден.)
Чевли: Котон (1.290 ден.)

 

Игротека: Имагинариум –City mall
Модел: Цветановска Нина
Baby модел: Петра Радевска

Организација и реализација: fashionel

 

Објавено:
5 декември 2013
Категорија: 
Фото галерија