Едиторијал на мартовскиот Harper’s Bazaar повикува во светот на дивината

5 февруари 2014

 

Егзотични модели, диви бои и отпечатоци инспирирани од џунглата ќе понуди необично инспиративниот едиторијал за мартовското издание на  Harper’s Bazaar. Егзотичните цвеќиња и жирафите повикуваат во светот на дивината низ кој туристички ќе не спроведува моделот Алана Зимер. Фотографиите се на фантастичната Лиз Колинс, а изгледите ги стилизираше Лејт Кларк.

 

 

 

 

 

 

Објавено:
5 февруари 2014
Категорија: 
Фото галерија