Едиторијал на Саша Пивоварова за магазинот Interview

4 март 2014

Едиторијалот е со наслов „Into the darkness“. Одличниот концепт е дело на фотографот Крег Мекдин, а за стајлингот се погрижи Карл Темплер.

Објавено:
4 март 2014
Категорија: 
Фото галерија