Во магазинот The Cut претставена е инсталација на фотографот Оливер Сталманс, со наслов „Out of the box“. Во неа тој ги презентира најдраматичните пролетни облици и ги „фаќа“ нивните невообичаени текстури, драматични силуети и истовремено чувството на леснотија и благодет. Неговите фотографии се едноставни и поетични и ја потенцираат суштината од портретите на Ирвинг Пен. ВО продолжение погледнете го овој едиторијал во кој се појавува Каролин Браш Нилсен.

шапка - Џорџо Армани, фустан - Ботега Венета шапка - Џорџо Армани, фустан - Ботега Венета

додатокот за глава од пердуви- Ерика Џавитс, фустан од пердуви - Луј Витон, кожено здолниште Александар Меквин додатокот за глава од пердуви- Ерика Џавитс, фустан од пердуви - Луј Витон, кожено здолниште Александар Меквин

шапка = Џорџо Армани, фустан - Ботега Венета шапка = Џорџо Армани, фустан - Ботега Венета

додатокот за глава од пердуви- Ерика Џавитс. син фустан - Клое додатокот за глава од пердуви- Ерика Џавитс. син фустан - Клое

шапка - Џорџо Армани, фустан - Ботега Венета шапка - Џорџо Армани, фустан - Ботега Венета

додатокот за глава од пердуви- Ерика Џавитс, топ - Прада, здолниште Ботега Венета додатокот за глава од пердуви- Ерика Џавитс, топ - Прада, здолниште Ботега Венета

сив капут - парче по нарачка на Гарет Пуг сив капут - парче по нарачка на Гарет Пуг

фустан - Баленсијага фустан - Баленсијага

шапка - Џиџи Бурис, палто - Селин шапка - Џиџи Бурис, палто - Селин

фустан - Том Браун фустан - Том Браун

шапка - Армани, здолниште - Марни, горен дел - Селин шапка - Армани, здолниште - Марни, горен дел - Селин

Објавено:
20 мај 2014
Категорија: 
Фото галерија